Gratispengar på Internet

Idag fylls Internet av olika erbjudande till dig som är potentiell konsument. Många erbjudanden är knappt värda besväret att fylla i ansökningsformuläret medan andra är mer eller mindre lurendrejeri. Men faktum är att desto hårdare konkurrensen är, desto mer har du som konsumenten att tjäna på situationen. På grund av den hårda konkurrensen finns det många attraktiva kampanjer där ute. Därutöver är företagen ibland villiga att betala för marknadsundersökningar och enkäter då förståelse för kundens preferenser blir allt viktigare information.

En samling av erbjudanden

På denna sidan är ett antal erbjudanden samlade från olika företag, det behöver inte gälla pengar i varje fall utan även om gratis varor och tjänster. Inte heller är det alla gånger fråga om några stora pengar, men förhoppningsvis hittar du något av intresse.

Pengar för att du är ny kund

• 450 gratisspel på iGame.com
(Observera att detta erbjudande inte ger dig pengar, men du kan å andra sidan vinna pengar och därför har det tagits med bland erbjudandena.) För tillfället pågår en kampanj där 450 gratisspel om riktiga pengar ges utan krav på insättning eller annat på iGame. Du behöver registrera via din e-post sedan delas gratisspelen ut. Observera att det brukar finnas omsättningvillkor på vinster när kampanjer som dessa körs.

• 50 kronor gratis på Maria.com
Registrera dig på Maria.com och få 50 kronor helt gratis att spela för. Du behöver inte sätta in några pengar för att få 50 kronor. Om du skulle vinna måste du dock göra en insättning på minst 100 kronor för att kunna ta ut dina vinstpengar. (KAMPANJEN ÄR EJ LÄNGRE AKTIV.)

• Lyckobingo.com
Lyckobingo är ett annat spelföretag inom bingo och har liknande välkomsterbjudande som ovan nämndes. (KAMPANJEN ÄR EJ LÄNGRE AKTIV.)

Några ord om erbjudanden med gratis prova-på-pengar: Ovan nämnda spelbolag är seriösa och håller sina löften kring vad de erbjuder. Dock kommer du sällan få behålla något av de pengar som ges till dig gratis. Detta främst då det finns villkor kring hur många gånger du måste omsätta dessa innan du kan föra över pengarna till ditt bankkonto och för det mesta kommer du under denna process hinna förlora dina 50 kronor eller eventuell annan summa. Utan dessa villkor hade spelbolagen i teorin kunnat få det tveksamma nöjet att förse varenda människa i ett land där spel av detta slag är tillåtet med gratis pengar. Har du tur kan du dock vinna tillräckligt mycket för att det ska finnas pengar kvar efter du spelat vad som krävs enligt villkoren och det kostar dig aldrig något att försöka.

Andra erbjudanden

• Internet-Tävlingar (KAMPANJEN INTE LÄNGRE AKTIV)
Här anordnas kostnadsfria tävlingar på nätet med priset i form av upplevelser att vinna.